ERP projektets anskaffelsesfase igangsat

D. 1. maj startede ERP genudbuds-anskaffelsesfasen formelt i DIGIT, og de 11 kommuners fagpersoner inden for Økonomi, Løn og Personale er booket til masser af spændende workshops inden og efter sommerferien.

DIGIT kommunerne kan nyde godt af det allerede veletablerede samarbejde kommunerne imellem og der er stor tillid til, at det kommende udbud bringer kommunerne endnu tættere på en mere automatiseret, digitaliseret og effektiv administrativ styring i kommunerne.

Den overordnede milepælsplan for det kommende udbud ser således ud:

  • Primo december 2022 – Udsendelse af udbudsmateriale.
  • Primo januar 2023 – modtagelse af prækvalifikationsansøgninger.
  • Ultimo januar 2023 – opfordring til afgivelse af tilbud.
  • Ultimo februar 2023 – modtagelse af indledende tilbud.